Cégünkről

Cégünk, a Wendl és Társa Kft. egy korábban működő vállalkozás jogutódjaként 2001-ben alakult. Fő profilunk a Canon irodagépek teljes vertikumának forgalmazása, üzemeltetése és szervizszolgálata. Emellett foglalkozunk még a Hewlet-Packard lézereszközök kereskedelmével, illetve szervizszolgálatával is.

Szervizünk dolgozói, a Canon irodagépek 1977-es magyarországi forgalmazásának bevezetése óta részt vesznek a márkanévhez tartozó irodagépek, különböző kis-és nagyteljesítményű berendezések telepítésében, üzemeltetésében.
Ismereteik megszerzését gyártóműi képzéseken, a Canon tokyoi üzemében kezdték, majd Magyarországon, a Canon Hungária Kft. szervezésében rendszeresen megrendezett továbbképzési tanfolyamokon vettek részt, és ugyanott bővítik tudásukat napjainkban is.

A Canon hivatalos szervizpartnereként hűek vagyunk a márkanévhez, így a minőségi szolgáltatások nyújtása számunkra alapvető erkölcsi követelmény.

Üzletpolitikánkban a hosszú távú együttműködésre összpontosítunk. Ezért kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy a minőségi munkát versenyképes áron végezzük. Számunkra érték és egyben elismerés is, ha korábbi ügyfeleink visszatérnek hozzánk.

Wendl Károly Gyula - ügyvezető igazgató